БСП е една от малкото, ако не и единствената партия,

...
 БСП е една от малкото, ако не и единствената партия,
Коментари Харесай

Зафиров в Димитровград: На карта са заложени съдбите на България и Европа – гласувайте!

 _2024 izbori_v013

 

Българска социалистическа партия е една от дребното, в случай че не и единствената партия, която през годините не изневери на гласоподавателите си. Затова на изборите на 9 юни „ Българска социалистическа партия за България “ заслужава поддръжка, с № 24 и в двата вота – за Народно заседание и Европейски парламент.

В това бяха безапелационни претендентите на обединението на среща в Димитровград с членове, симпатизанти и жители. В нея участваха заместник-председателят на партията Атанас Зафиров – лидер на листата за 29 МИР Хасково, Смиляна Нитова – втора в листата с претенденти за народни представители, Цветелина Пенкова – трета измежду претендентите на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за европейските избори и доскорошен евродепутат. Срещата, като хазаин, откри ръководителят на Българска социалистическа партия в Димитровград Пламен Панев – трети в листата за парламентарните избори.

„ За мен е чест и предизвикателство да бъда отпред на листа, в която всеки един от претендентите заслужава да бъде депутат. Аз самият се усещам пръв сред равни, “ съобщи Атанас Зафиров, който за повторно е лидер на Българска социалистическа партия за 29 МИР. „ Фактът, че Националният съвет за следващ път поставя заместник-председател за лидер на листата, демонстрира отношение към района на Хасково като значим икономически, културен и исторически център “, акцентира Зафиров.

Той изясни, че седем пъти до момента е бил депутат, само че като подобен, сумарно е бил едвам пет години, което ще рече – малко над един цялостен мандат. С този образец социалистът изясни политическата рецесия, в която се намира българското общество, визирайки промяната на парламенти през няколко месеца, служебни кабинети, неразбираеми плаващи болшинства. По думите му, тази непрекъсната политическа рецесия е придружена от ред други – обществена, демографска, икономическа, на път сме да влезем и в конституционна рецесия, след нескопосани промени на разпадналата се сглобка.

„ Това слага въпроса за значимостта на тези избори, тъй като на карта са заложени орисите на България и Европа. Те се организират в един извънредно тежък и сензитивен геополитически миг, в който е доста значимо по какъв начин ще бъде позиционирана всяка една страна. Ако нашият главен политически конкурент е ГЕРБ и моделът „ Бойко Борисов “, то нашият главен зложелател е апатията и ниската изборна интензивност. Тя ражда ръководства като сглобката, която бе най-предателското ръководство за доста години обратно. Българска социалистическа партия е единствената партия, която устоя на всички изкушения на властта. Затова в този момент имаме съображение да застанем пред вас и да желаяме поддръжка. Нашият първи зов към вас е да гласувате “, обърна се към хората лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ за 29-ти МИР Атанас Зафиров.

„ Горда съм и щастлива, че имах опцията пет години да съставлявам Българска социалистическа партия в Европейския парламент. Това е единствената партия, която не съобщи, не излъга и не подведе своите гласоподаватели и симпатизанти и не се включихме в безпринципни сглобки. Държахме се почтено и отстоявахме политиките и заръките, с които бяхме изпратени и в Европейския парламент, и в Народното събрание. Затова заслужаваме доверие на изборите на 9 юни “, безапелационна бе Цветелина Пенкова.

Тя бе откровена, че Европейски Съюз позволи доста неточности в последните четири години. Според нея Европа трябваше да бъде поръчител за мир, само че се провали, липсваше ѝ водачество. Кандидатът за евродепутат предизвести, че се надигат рискови крайнодесни талази. За ограничението на такива трендове основна е ролята на левите хора и гласоподаватели. В този ред на мисли открои какъв брой са значими работата и синхронът сред националните държавни управления, парламенти и европарламент.

„ Представителите, които изпращаме в Брюксел и в Народното събрание, би трябвало да работят в една посока. Трябва да са виновни политици на европейско, национално и районно ниво, с цел да сме сигурни, че обезпечените планове ще станат в действителност действителност “, съобщи Цветелина Пенкова.

„ Българска социалистическа партия е единствената политическа мощ, която каквото обещае – извършва. Тя води поредна политика и не съобщи своите гласоподаватели. Поставяхме значими въпроси, търсихме и намирахме решения на проблемите. Бяхме подложени на напън от разнообразни страни, само че продължихме решително да отстояваме грижата за хората, да пазиме нашите деца, фамилии, българския дух, публичното богатство и националните ползи. Сега ни е нужна поддръжка, с цел да имаме опция да осъществяваме управническата си стратегия. Имаме сили и благоприятни условия, слагаме изпълними обещания и задания за нашия район “, сподели Смиляна Нитова.

Социалните вектори и ограничения са съществени в управническата стратегия на Българска социалистическа партия, както е било постоянно до момента. В нея са застъпени още условия за налично и качествено обучение, опазване на здравето, тактики за стабилно енергийно развиване и стопанска система. Важен акцент е стремежът за решение на военния спор по кротичък метод, тъй като в противоположен случай можем да бъдем тласнати в рискова серпантина. Затова е витално значимо в националния и европейски парламент да бъдат изпратени почтени представители, които държат на думата и обещанията си. Такива са претендентите на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, с № 24 в бюлетините на изборите за Народно заседание и Европейски парламент, бе очебийно на срещата в Димитровград.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР